Kayserispor'da Genel Kurul öncesi dikkat çeken detay!

Kayserispor, Olağan Genel Kurulu, 02 Haziran 2024 tarihinde Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'nde yapılacak. Başkan Ali Çamlı, göreve devam edecek mi?. Yeterli çoğunluğun ilk toplantıda sağlanıp sağlanmayacağı merak konusu oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Kayserispor'da Genel Kurul öncesi dikkat çeken detay!

Geçtiğimiz sezonu 42 puanla tamamlayarak kümede kalma başarısı gösteren Kayserispor’da gündem: Genel Kurul.

Sarı-Kırmızılı kulüp, Ali Çamlı Başkanlığı'nda Olağan Genel Kurulu’nda toplanacak. Kayserispor Olağan Genel Kurulu, gündem maddelerini görüşmek üzere 02 Haziran 2024 Pazar günü Kadir Has Kültür Sanat Merkezi Salonunda saat 11.00'de yapılacak. Toplantı yeter sayısının bulunmaması halinde, ikinci toplantı 09 Haziran 2024 Pazar günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.

Kayserispor'da Genel Kurul öncesi dikkat çeken detay!

Başkan Ali Çamlı, 'Çok yoruldum' demişti 

Başkan Ali Çamlı'nın görevine devam edip etmeyeceği taraftar tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Çamlı, daha önce yaptığı açıklamalarda çok yorulduğunu ve başka bir adayın çıkması durumunda göreve devam etmeyeceğini belirtmişti.Çamlı, sezon başında ve ortasında inanılmaz bir başarı elde ederek iki kez transfer tahtasını açarak yaklaşık 550 Milyon TL bularak, borçların büyük bir kısmını temizlemişti. 

Kayserispor'da Genel Kurul öncesi dikkat çeken detay!

Kayserispor'dan aidat açıklaması gelmişti!

Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibrası, Denetim Kurulu raporunun okunması ve ibrası, Yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimi yapılacak. Başkan Ali Çamlı, Başkanlığı Berna Gözbaşı’dan almıştı. 2 Haziran Pazar günü yapılması planlanan Genel Kurul’un ilk toplantısında yeterli çoğunluğun sağlanmaması, 9 Haziran’a ertelenmesi bekleniyor. 
Diğer oturumda ise Kayserispor Kulübü üyeleri ve taraftarları için büyük önem taşıyan bu genel kurul toplantısına katılımın yüksek olması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı kulüpten, geçtiğimiz günlerde, ‘Değerli Genel Kurul Üyelerimiz, yaklaşan Olağan Genel Kurulumuz öncesi aidatlarını ödemeyen üyelerimizin en yakın zamanda kulüp aidat ödemelerini yapmaları gerekmektedir.’ diye  bilgilendirme mesajı paylaşılmıştı. 

Kayserispor yönetimine yeni isimlerin gireceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.