Kayserispor'da Genel Kurul Ertelendi

Kayserispor'un Olağan Genel Kurulu çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle ertelendi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

Kayserispor'da  Genel Kurul Ertelendi

Kayserispor'un Olağan Genel Kurulu yıllardır olduğu gibi çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle ertelendi. Genel Kurul 9 Haziran Pazar günü çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI
Geçtiğimiz sezonu 42 puanla tamamlayarak kümede kalma başarısı gösteren Kayserispor’da gözler genel kurula çevrildi. Dün yapılması beklenen Olağan Genel Kurulu, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için gelecek haftaya ertelendi. Kayserispor tarafından 2 Haziran’da yapılacağı açıklanan seçimli Olağan Genel Kurula katılım olmadı. Çoğunluk sağlanamaması nedeniyle genel kurul ertelendi.

GELECEK HAFTA YAPILACAK
Sarı-kırmızılı ekipte çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleşmeyen Olağan Genel Kurul 9 Haziran 2024 Pazar günü çoğunluk aranmaksızın saat 11:00’de Kadir Has Kültür Sanat Merkezi Salonunda gerçekleştirilecek. Genel kurul öncesi Kayserispor başkanlığı için yeni bir aday bulunmazken, mevcut başkan Ali Çamlı’nın yeniden başkan olması bekleniyor. Çamlı, yönetimde yeni isimlere yer vereceği öğrenildi.

BAŞKAN ALİ ÇAMLI, 'ÇOK YORULDUM' DEMİŞTİ 
Kayserispor Başkan Ali Çamlı daha önce yaptığı açıklamalarda çok yorulduğunu ve başka bir adayın çıkması durumunda göreve devam etmeyeceğini belirtmişti. Çamlı, sezon başında ve ortasında inanılmaz bir başarı elde ederek iki kez transfer tahtasını açarak yaklaşık 550 Milyon TL bularak, borçların büyük bir kısmını temizlemişti. Kayserispor Kulübü, kongre öncesi aidat ödemeleri konusunda da uyardı.
Kayserispor'da  Genel Kurul Ertelendi

Olağan Genel Kurul 9 Haziran 2024 Pazar günü çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.