Kayserispor'da Gaziantep FK planı tamam

Kayserispor, 8 maçlık galibiyet hasretine Gaziantep FK maçıyla son verip, yeni bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. Gaziantep FK ile Kayserispor arasında oynanacak maç saat kaçta başlayacak? Detaylar Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da Gaziantep FK planı tamam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor. Gaziantep FK maçına hazır.

Sarı-Kırmızılı takım, Burak Yılmaz yönetiminde çalışmalarını tamamlayarak kara yoluyla Gaziantep’e gitti ve karşılaşmayı beklemeye koyuldu. Süper Lig’de son galibiyetini Pendikspor’a karşı alan ve 8 maçtır 3 puan sevinci yaşayamayan Kayserispor’da hedef: mutlak 3 puan. 10 Aralık 2023’ten bu yana galibiyete hasret kalan Sarı-Kırmızılı takımda Bahoken’in sakatlığı devam ediyor. Kamerunlu futbolcu, Gaziantep maçında forma giyemeyecek. Diğer yandan geçtiğimiz hafta Antalyaspor maçında sakatlığından ötürü forma giyemeyen Carlos Mane iyileşti. Portekizlinin şans verilmesi durumunda oynayabileceği öğrenildi. Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan maçı 2-0 kazanan Kayserispor, Gaziantep FK’yı geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine mağlup ederek, hem kötü gidişe dur demek hem de alt sıralardan kurtulup yeni bir çıkış yakalamayı amaçlıyor.

Kayserispor'da Gaziantep FK planı tamam

Gaziantep FK ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 3 Şubat Cumartesi günü Kalyon Stadyumunda saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Murat Erdoğan düdük çalacak. Bu karşılaşmada taraftar yasağından dolayı Kayserispor taraftarı maça giremeyecek.