Kayserispor'da flaş iddia! Olivier Kemen Süper Lig'de o takıma gidiyor

Kayserispor'dan ayrılan Olivien Kemen'e hangi Süper Lig takımı talip oldu? Sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılan Kemen iddiaları güne damgasını vurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da flaş iddia! Olivier Kemen Süper Lig'de o takıma gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Kayserispor’da Olivier Kemen şoku yaşanıyor.
Sarı-Kırmızılı takımda sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılan Olivier Kemen’in Süper Lig takımlarından RAMS Başakşehir FK’nin talip olduğu ileri sürüldü. Geçtiğimiz sezon Kayserispor'da başarılı bir sezon geçiren teknik direktör Çağdaş Atan'ın, bu transferde etkili bir rol oynadığı iddia ediliyor. Sezon başında sessiz sedasız ayrılarak taraftarın büyük tepkisini gören Atan’ın eski oyuncularıyla görüştüğü iddiaları tepkileri de beraberinde getirdi. 
Kemen, Sarı-Kırmızılı formayla gösterdiği performansla takımın en etkili oyuncuları arasında yer alıyordu. Genç oyuncunun sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılması, Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren taraftarları çileden çıkardı. İddialara göre, RAMS Başakşehir FK'nin yanı sıra Süper Lig'in diğer takımlarının da Kemen'i kadrolarına katmak için temasa geçtiği öğrenildi. 
Çağdaş Atan’ın , Kayserispor'un joker futbolcusu Gökhan Sazdağı ile de yakından ilgilendiği haberi geçtiğimiz ay büyük yankı uyandırmıştı. Kemen'in transferi konusunda aktif rol oynadığı ileri sürülen Atan'ın Gökhan Sazdağı için de devre arasında girişimde bulunacağı gelen haberler arasında yer aldı.