Kayserispor'da Emrah Başsan takımda kalacak mı?

Kayserispor'un yıldız oyuncularından Emrah Başsan'ın sözleşmesi sona erdi. Yönetim, tecrübeli futbolcunun takımda kalması için kolları sıvadı.  Emrah Başsan takımda kalacak mı? Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberindeki işte detaylar...

Kayserispor'da Emrah Başsan takımda kalacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un başarılı orta saha oyuncusu Emrah Başsan, takımda kalacak mı? Sözleşmesi sona eren futbolcu için yönetim harekete geçti. Yönetim, Başsan'ın takımda kalmasını istiyor ve yeni bir sözleşme imzalamak için görüşmelere başladı.
Kayserispor’da geçtiğimiz sezon etkileyici bir performans ortaya koyan Emrah Başsan, hem hücum hattında attığı gollerle, hem de orta sahada kilit paslarıyla takımına büyük katkı sağladı.Kayserispor'da Emrah Başsan takımda kalacak mı?Şu an transfer tahtası kapalı olan Kayserispor, önceliği iç transfere verdi. Başkan Ali Çamlı, Mario Gavranovic ve Mensah ile yolların kesin ayrıldığını belirterek, Emrah Başsan ile yeniden masaya oturacakları açıkladı. Yıldız futbolcu Emrah Başsan da takımda kalmaya sıcak baktığı öğrenildi. Yeni bir sözleşme için görüşmelere başlandı. Taraflar arasında önümüzdeki birkaç hafta içinde anlaşmanın sağlanması bekleniyor.