Kayserispor'da bir yıldız daha doğuyor - Herkes onu konuşuyor

Kayserispor'un 18'lik yıldızı Baran Ali Gezek, performansıyla büyülüyor. Gezek, önümüzdeki sezonlarda takımın değişmezi olma potansiyeline sahip görünüyor. Özellikle Bernard Mensah'ın ayrılmasının ardından orta sahada önemli bir rol üstlenen genç yetenek, futbolseverler tarafından da heyecanla takip ediliyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da bir yıldız daha doğuyor - Herkes onu konuşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un genç yeteneği Baran Ali Gezek, her geçen gün üstüne koyarak sergilediği performansla yüzleri güldürüyor.
Futbol zekasının yanı sıra çabukluğu ve teknink kapasitesiyle yıldızı parlayan 18 yaşındaki Baran Ali Gezek, performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Henüz genç yaşına rağmen, teknik direktör Çağdaş Atan'ın gözdesi haline gelen Gezek, takımın değişmezi olmayı hedefliyor. Gezek’in, özellikle takımdan ayrılan başarılı oyuncu Bernard Mensah'ın yerini dolduracağa benziyor. 

Kayserispor'da bir yıldız daha doğuyor - Herkes onu konuşuyor

Baran Ali Gezek, yetenekleri ve performansıyla adından sıkça söz ettirmeye başladı. Kayserispor'un altyapısında yetişen genç oyuncu, hızı, çevikliği ve top kontrolündeki başarısıyla izleyenleri, adeta büyülüyor. Teknik direktör Çağdaş Atan'ın da radarında olan Gezek, onun için geleceğin önemli oyuncularından biri olarak görülüyor.
U18 Milli Takımının da değişmez oyuncuları arasına giren Gezek, 15-19 Haziran 2023 tarihlerinde Taşkent'te Özbekistan ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosunda yer almıştı. 

Kayserispor'da bir yıldız daha doğuyor - Herkes onu konuşuyor

Futbol otoriterleri, Gezek'in takımdan ayrılan Bernard Mensah'ın yerini doldurmasına kesin gözle bakıyor. Ganalı oyuncu Mensah, Kayserispor'da kilit bir rol üstlenmiş ve orta sahadaki yaratıcı oyuncu kimliğiyle takımın vazgeçilmezleri arasında yer almıştı. Ancak Mensah'ın ayrılmasıyla ortaya çıkan boşluğu doldurmak için Genç yetenek Baran Ali Gezek devreye girecek gibi görünüyor.
Teknik direktör Çağdaş Atan, geçtiğimiz sezon 2 kere Süper Lig’te şans tanıdığı Gezek'e, bu yıl daha çok görev vermesi bekleniyor.