Kayserispor'da bir ilk daha yaşandı

Kayserispor'un Faslı oyuncusu Mehdi Bourabia, Hatayspor ağlarını attığı mükemmel golle havalandırdı. Sarı-Kırmızılı formayla ilk golünü atan tecrübeli orta saha oyuncusu, kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, taraftardan özür diledi.

Kayserispor'da bir ilk daha yaşandı

Kayserispor’da, Hatayspor maçında tek golü Mehdi Bourabia, attı. Sarı-Kırmızılı forması ilk golünü atan Faslı, etkili oyununu golle süsledi. Böylelikle siftah  yapan Mehdi Bourabia, takımına 1 puan kazandıran golü atmış oldu. sol ayağıyla ceza alanının dışından mükemmel bir gol atan Mehdi Bourabia, adeta örümcek ağlarını temizledi.

Türkiye’de ilk olarak Konyaspor forması giyen ve devre arasında Kayserispor’a kiralanan Mehdi, kazanmak için ellerinden geleni yapmalarına rağmen, başarılı olamadıklarını söyledi. Alanyaspor maçına daha iyi hazırlanacaklarını kaydeden Faslı, ‘Üzgünüz, ama bu maç geride kaldı. Kazanmak için her şeyi yaptık, ama olmadı. Kaybedilen 2 puan var, ama kazanılan da 1 puan var. Geriden gelip, 1 puan almamız kötü sonuç değil. Taraftarımızdan özür diliyoruz, bu takım kümede kalacak’ ifadelerini kullandı.

Faslı, 28. Hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor maçında beklentilerin altında bir performans sergilemişti.