Kayserispor'da beklenen olumsuz tablo oluşmadı - Taraftar rahat nefes aldı

Kayserispor'da Cardoso, Görkem Sağlam ve Dorukhan Toköz'ün katılımıyla Erciyes kampında tempo yükseldi, hazırlık süreci devam ediyor. Mendes ve Onugkha katılacak mı?

Kayserisporlu taraftarlar derin bir oh çekti. Sarı-Kırmızılı takımın ilk etap kampında as futbolcuların bulunmaması endişeye neden olmuştu. Sözleşmesi biten oyuncularla birlikte sayısal olarak eksilen Sarı-Kırmızılı kulüpte izin alan futbolculardan Miguel Cardoso, Görkem Sağlam ve Dorukhan Toköz Kayseri’ye döndü.

Kampa dönüşler tamamlandı

Oyuncular Erciyes kampına dahil oldu. Çalışmalar teknik direktör Atila Gerin yönetiminde aralıksız olarak sürüyor. 10 gün tesislerde çalışacak olan Kayserispor, 1 haftalık çalışmanın ardından Erciyes’e geçti. Burada da 1 hafta çalışacak olan Kayserispor, üçüncü etap çalışmalarını yeniden kendi tesislerinde sürdürecek.

Kayserispor'da beklenen olumsuz tablo oluşmadı - Taraftar rahat nefes aldı

Geçtiğimiz sezon 1 puan farkla küme düşen Kayseri temsilcisi, nokta atışı transferler yaparak yeniden Süper Lig’e çıkmak istiyor.

Sezon öncesi testler ve hazırlık maçları

Öte yandan Sarı-Kırmızılı takımda futbolcular yeni sezon öncesi laktat testinden geçti. Diğer oyuncuların da takıma dahil olup çalışmalara katılması bekleniyor. Şu an için Joao Mendes ve German Onugkha’nın da Erciyes kampına katılacağı belirtildi. Kayserispor’un Erciyes’e gelecek takımlarla da hazırlık maçı yapacağı, programın da ilerleyen günlerde netlik kazanacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.