Kayserispor'da Adana Demirspor hazırlıkları

Süper Lig'in 13. Haftasında Kayserispor, evinde Adana Demirspor ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılı takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunuyor mu? Tüm Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayserispor'da Adana Demirspor hazırlıkları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'in 13. Haftasında heyecan dorukta, Kayserispor, 26 Kasım Pazar günü saat 13:30'da kendi sahasında Adana Demirspor'u konuk ediyor. Bu kritik mücadele, RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda gerçekleşecek. 

Kayserispor'da Adana DEmirspor hazırlıkları
Sarı-Kırmızılı takım, 19 Kasım Pazar günü Süper Lig’e verilen milli arada Sivasspor ile hazırlık maçı yapmıştı. Kayserispor’da tek eksik oyuncu bulunuyor. Kasımpaşa maçında sakatlanan başarılı oyuncu Olivier Kemen'in sakatlığı var. Sarı-Kırmızılı takımda Başkanı Ali Çamlı, Kamerunlu futbolcunun maça yetişmesi için sağlık ekibine özel talimat verdi. Ekip, Kemen'in iyileşmesi için seferber olmuş durumda.

Kayserispor'da Adana DEmirspor hazırlıkları
Takımın dikkat çeken isimlerinden biri olan Gökhan Sazdağı, son haftalarındaki başarılı çıkışın şans olmadığını vurgulayarak, Adana Demirspor'a karşı da galibiyet serisini sürdürdüğünü belirtti. Gökhan, oynadığı her mevkide gösterdiği etkili performansla takımının jokeri olarak dikkat çekiyor.
Kayserispor ile Adana Demirspor arasında oynanacak olan 13. Hafta mücadelesi 26 Kasım Pazar günü saat 13:30’da RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda başlayacak.