Kayserispor aradığı kaleciyi Süper Lig'den buldu

Kayserispor'da kaleci transferi gündemi hareketli. Gökhan Değirmenci iddiası dikkat çekti, ayrılıklar sonrası süreç hızlandı.

Kayserispor, aradığı kaleciyi Süper Lig’den buldu. Kayseri Anadolu Haber, geçtiğimiz hafta sonu Bilal Bayazit ve Onurcan Piri’nin takımdan ayrılmasının ardından Gökhan Değirmenci’yi yazmıştı. 10 yıl önce Kayserispor’da forma giyen 37 yaşındaki Gökhan Değirmenci ile prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi. Gazeteci Reşat Can Özbudak, yaptığı paylaşımda, “Kayserispor, Kaleci Gökhan Değirmenci ile anlaşma sağladı!” diye özel olarak Spor Depor’dan duyurdu.

Ayrılıklar sonrası kaleci arayışı hız kazandı

Gerek Süper Lig, gerekse de TFF 1. Lig’deki transfer gelişmelerini yakından takip eden Spor Depor, yaygın medyada en güvenilir hesaplardan biri olarak dikkat çekiyor. Yağız Sabuncuoğlu’nun takım arkadaşı olan Reşat Can Özbudak, istihbarat konusunda son birkaç yılın parlayan yıldızı oldu.

Kayserispor aradığı kaleciyi Süper Lig'den buldu

Gökhan Değirmenci’nin durumu nedir?

Kocaelispor’dan ayrılan tecrübeli eldivenin birkaç gün içinde Kayseri’ye gelerek kampa katılması bekleniyor. Kocaelispor taraftarları Gökhan Değirmenci’nin ayrılmasına tepki göstermiş, yerine de Onurcan Piri’nin alınmasına aynı şekilde tepkilerini dile getirmişlerdi.

29 Haziran’da yeni sezon için topbaşı yapan Kayserispor, 12 günlük çalışmanın ardından Erciyes’e çıkarak ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürecek.