Kayserispor, Altyapı gelişimine büyük önem veriyor

Kayserispor, altyapıya verdiği büyük önemin meyvelerini alırken, gelecek adına yatırımlara devam ediyor. TFF Süper Lig Kulüpleri Akademi Projesi kapsamında Double Pass Eğitimcileri, Sarı-Kırmızılı kulübü ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor, Altyapı gelişimine büyük önem veriyor

Kayserispor, altyapıya büyük önem veriyor.

Sarı-Kırmızılı kulüp, geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kayserispor, TFF Süper Lig Kulüpleri Akademi Projesi kapsamında önemli bir adım attı. Double Pass Eğitimcileri, Sander Van Praet ve Dennis Van Den IJssel, TFF Eğitim Departmanı yetkilileri Serhat Sütlü ve Osman Üstünel ile birlikte Kayserispor'un altyapı tesislerini ziyaret etti.

Kayserispor, Altyapı gelişimine büyük önem veriyor

Ziyaret sırasında, Kayserispor'un akademi eğitmenleriyle bilgi paylaşımı yapıldı. Bu önemli buluşmada, kulübün Altyapı Koordinatörü Tayfun Türkmen ve Futbol Direktörü Murat Duman da hazır bulundu. Kayserispor, son yıllarda altyapıya verdiği önemin meyvelerini almıştı.

Kayserispor, Altyapı gelişimine büyük önem veriyor

Doğan Alemdar, Emre Demir gibi isimleri Avrupa’ya gönderme başarısı gösteren Sarı-Kırmızılı, altyapı gelişimine yönelik bu iş birliğiyle gelecek adına önemli bir hamle yapmış oldu. öncelik yetenekli gençleri keşfetmek, ardından da teknik bilgilerle gelişimi en üst düzeye çıkarmak hedefleniyor. Yabancı oyuncu bağımlılığından da kurtaracak bu adım, Kayseri futboluna önemli bir katkı sunacak.