Kayserispor, Alagöz Holding Iğdır FK maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak?

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı Kayserispor ve Alagöz Holding Iğdır FK karşılaşmasıyla devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım, rakibini mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Kayserispor ile Alagöz Holding Iğdır FK maçı nerede, hangi gün, saat kaçta başlayacak? Maçın bilet fiyatları belli oldu. Detaylar haberimizde

Kayserispor, Alagöz Holding Iğdır FK maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de son iki haftayı galibiyetle tamamlayarak moral bulan Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası’na odaklandı. Sarı-Kırmızılı ekip, sahasında Alagöz Holding Iğdır FK’yı ağırlayacak. Kayserispor ile Alagöz Holding Iğdır FK arasında oynanacak olan maç hangi gün, saat kaçta ve nerede oynanacak? 
Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlıkları devam eden Julian Jeanvier ve Olivier Kemen’in sakatlıkları devam ediyor. İkili, geçtiğimiz hafta Hatayspor maçında fakiyele dahil edilmemişti.  Kayserispor, ligde olduğu gibi kupada da iddialı. Sarı-Kırmızılı takım, 2 Kasım Perşembe günü saat 20.00'de kendi evinde RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda Alagöz Holding Iğdır FK ile karşı karşıya gelecek. 
Futbolseverler için bilet fiyatları açıklandı. En uygun bilet 50 TL'den sunulurken, en pahalı biletin fiyatı 250 TL olarak belirlendi. 
Bilet Fiyatları Şu şekilde: 
Güney Alt Tüm Bloklar: 50 TL
Doğu Üst Tüm Bloklar: 100 TL
Doğu Alt Tüm Bloklar: 125 TL
Batı Alt Tüm Bloklar: 200 TL
Batı Balkon Tüm Bloklar: 250 TL
Misafir Tribün Tüm Bloklar: 50 TL