Kayserispor'a yeni sezonda yeni isim...

Sarı-kırmızılı ekip 2023-2024 sezonunda Mondihome Kayserispor ismiyle Süper Lig'de mücadele ederken, 2024-2025 sezonunda ise başka bir isimle mücadelesini sürdürecek. Detaylar haberimizde…

Kayserispor'a yeni sezonda yeni isim...

Bu sezonu 42 puanla tamamlayarak ligde kalan Kayserispor, genel kurulu da yaptıktan sonra yeni sezon için çalışmalarını hızlandırdı. 9 Haziran Pazar günü yapılan olağan genel kurulda yeniden başkan seçilen Ali Çamlı, yenilenmiş bir yönetimle yoluna devam etti.

Kayserispor iç transferleri tamamladığı şu dönemlerde sponsorluk konusunda da şehrin önde gelen isimlerinden Erciyes Anadolu Holding ile anlaştı. Holding ile 3 sezonluk sözleşmesi bulunan Kayserispor son sezonunda yeni bir isim sponsorluğu konusunda mutabık kaldı.

Kayserispor'a yeni sezonda yeni isim...

BELLONA KAYSERİSPOR OLDU

Erciyes Anadolu Holding’in sponsorluk konusunda büyük destekleri olan Kayserispor, 2 sezon öncesi İstikbal Mobilya Kayserispor ismiyle mücadele etmiş, geride kalan sezon ise Mondihome ismini kullanmıştı. 2024-2025 sezonunda ise yine Erciyes Anadolu Holding'e bağlı olan şirketlerden Bellona ismini kullanacak.

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, isim sponsorluğunu sosyal medyadan şu şekilde duyurdu; ‘2024-2025 sezonu. Yeni dönem başlıyor. Mondihome ismi Kayserisporumuza çok yakıştı. Zor sıkıntılı anlar yaşasak da uğurlu da geldi. Ama her güzel şeyin bir sonu var. Önümüzdeki yıla, yeni sezona yeni bir isimle başlayacağız. 
Bellona Kayserispor hayırlı olsun’

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Pazar günü yapılan genel kurulda da Kayserispor’un fahri yönetim kurulu üyesi olmuştu.