Kayserispor'a transfer mi oldu?

Avusturyalı Alexander Keckeis isimli bir vatandaş, Kayserispor'u ziyaret etti. Avusturyalı, Sarı-Kırmızılı kulübe vefa paketi ile destek oldu. Keckeis'in ziyareti hakkında merak edilenler Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor'a transfer mi oldu?

Avusturyalı Alexander Keckeis isimli bir vatandaş, Kayserispor'u ziyaret etti.

Keckeis, Sarı-Kırmızılı kulübe jest yaptı. Keckeis, Kayserispor vefa paketi satın aldı. Kayserispor’dan yapılan açıklamada, 'Avusturyalı Alexander Keckeis kulübümüzü ziyaret etti ve takımımıza destek oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz' denildi.

Kayserispor'a transfer mi oldu?

Kayserispor'u ziyaret edip destek olan isim gizemini korurken, 'Kayserispor yeni transfer mi yaptı?' yorumunu da beraberinde getirdi. Geçtiğimiz yıllarda eski Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz'ün başlattığı 'Vefa paketi' uygulaması devam ediyor. Keckeis'in, ziyareti ve kulübe maddi desteği örnek bir davranış oldu.

Alexander Keckeis, Avusturyalı eski bir futbolcu olduğu öğrenildi. Kaleci pozisyonunda oynayan Keckeis, SC Röthis kulübünde futbol kariyerini tamamladı. Başkan Ali Çamlı da Keckeis'in yaptığı jest sonrası, Kayserispor forması hediye ederek karşılık verdi.

Avusturyalı eski kaleci Alexander Keckeis'in ziyareti sonrası, 'Transfer sandık, aklımız gitti! Allah aşkına açın şu tahtayı da toparlayin takımı! Kayseri'li olupta kulübün yolunu bilmeyenlere, Başka takımın şampiyonluklarını kutlayanlara kapak olsun... Nasıl yönetildiğimizi anlamak adına, bir fikir sahibi olacağımız paylaşım. Adamın biri kulübümüzü ziyaret etmiş
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa! Insan bu şahsı bir tane tanıtır sanki herkesin bildiği bir üstat!' yorumları yapıldı.