Kayserispor'a kadın yönetici – Ali Çamlı'dan övgü dolu sözler…

Kayserispor'da olağan genel kurul gerçekleşti. Ali Çamlı başkanlığındaki yeni 11 kişilik yönetim kurulu belli oldu. Yeni yönetimde yer alan kadın yönetici Yeşim Akpınar, Kayserispor tarihindeki ikinci kadın yönetici oldu. Çamlı, Yeşim Akpınar'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Kayserispor'a kadın yönetici – Ali Çamlı'dan övgü dolu sözler…

Yeniden Kayserispor başkanlığına seçilen Ali Çamlı, genel kurulda ‘Almanya’da çiçek gibi açan bir iş kadını’ diye bahsettiği Yeşim Akpınar, yeni yönetimde yerini aldı. Yurt dışında yüzlerce insanı istihdam eden Akpınar, Kayserispor’un Avrupa’daki temsilcilerinden biri olacak. 

Daha önce Erol Bedir döneminde yönetime giren Berna Gözbaşı, Anadolu'da yer alan Süper Lig kulüpleri içerisinde bu göreve gelen ilk kadın olmuştu. Yeşim Akpınar da Kayserispor tarihindeki ikinci kadın yönetici oldu. 

Kayserispor'a kadın yönetici – Ali Çamlı'dan övgü dolu sözler…
Genel kurulda konuşan Ali Çamlı, ’Almanya’da çiçek gibi açan bir iş kadını Yeşim Akpınar kardeşimizi asil yönetici olarak, yurt dışında yüzlerce insanı istihdam eden bir iş kadınını Kayserispor’un yönetim kuruluna aldık. İnşallah bundan sonra yönetimimizde yer alacak. Kayseri’de değil ama Avrupa’da da olsa gönlü yüreği ruhu bizimle… Bundan sonra Kayserispor’a Kayseri’ye  doğduğu şehre hizmet için buraya geldi. Kendisini tebrik ediyorum.’ ifadelerini kullandı.