Kayserispor'a büyük destek veriyor

Yamula Patlıcanı satışlarından elde edilen gelirini spora tahsis ederek, Türkiye'de bir ilke imza atan ve büyük ses getiren Yemliha Belediyespor Başkanı Ahmet Adıbelli ile takım sponsoru Yerginler Harfiyat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yergin, Kayserispor'u Beşiktaş maçında yalnız bırakmadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'a büyük destek veriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yamula Patlıcanı satışlarından elde edilen geliri spora tahsis ederek, Türkiye'de bir ilke imza atarak büyük ses getiren Yemliha Belediyespor Başkanı Ahmet Adıbelli ile takım sponsoru Yerginler Harfiyat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yergin, Kayserispor’u yalnız bırakmıyor. İkili, Beşiktas  ile oynanacak olan maçta destek için İstanbul’a  çıkarma yaptılar. Başkan Adıbelli, 'Sevdamız Şehrimizin takımı Kayserispor’ dedi.
Kayserispor’a da maddi anlamda büyük destek olan İş insanı Yergin de, ‘Kayserispor’un, İstanbul deplasmanından galibiyet ile ayrılacağına inanıyoruz. Kayserispor’u her zaman destekledik, desteğimiz de devam edecek. Şehrin en büyük marka değerine Beşiktaş maçında başarılar' ifadelerini kullandı.

Kayserispor'a büyük destek veriyor

Yergin, aynı zamanda doğup büyüdüğü Yemliha’yı da destekliyor. Yemliha Belediyespor’un sponsoru olan Yergin, hem profesyonel, hem de amatör spora yaptığı destekle büyük takdir topluyor. Ahmet Adıbelli de, Türkiye'de sporun gelişmesi adına kendi imkanlarını kullanarak, hem Yamula Patlıcanının tanıtımını sağlıyor, hem de kulübünün bekası için verdiği mücadele ile spor camiasında adından sıkça bahsettiriyor.