Kayserilinin yerel seçim isyanı!

Yerel seçimlere son günler kala parti ve adayların heyecanı artarken Kayserilinin de isyanı arttı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserilinin yerel seçim isyanı!

Yerel seçimler bu ayın sonunda sonuçlanacak. Bu süreçte partiler çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken Cumhuriyet Meydanı'ndaki hareketlilik devam ediyor. Seçmen ise isyanda...

Partiler ve adaylar Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere kentin dört bir yanında vatandaşla buluşup oy talebinde bulunuyor. Öte yandan Develi, Pınarbaşı, Bünyan ile diğer ilçelerde ise yarış tam gaz devam ediyor.

Develili vatandaşlar ise yerel seçim kapsamında partilere tepki gösteriyor. Develi ilçesi sakinleri partilerden sıkça gelen mesaj ve aramalardan bunaldıklarını belirtiyorlar.

Öte yandan partiler arasında da gerilim mevcut. AK Parti'nin seçim afişlerini görüntü ve çevre kirliliği açısından kaldırılması gerektiğini ilişkin dilekçe sonucunda kentte seçim afişleri kaldırılırken Saadet Partisi'nin kayseri şivesiyle yazılan ''yiter gaari'' sloganlı seçim afişi çalışması da dikkat çekti.