Kayserililer yaşadı - Zam beklenirken indirim üstüne indirim geldi!

Su fiyatlarına zam bekleyen Kayserililer indirim üstüne indirim haberiyle büyük sevinç yaşadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayserililer yaşadı - Zam beklenirken indirim üstüne indirim geldi!

Kayseri’de AK Parti mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Kayserililere müjde üstüne müjde veriyor. Asgari ücret ve yeni yıl faktörlerinin de etkisiyle suya zam gelmesi beklenirken indirim üstüne indirim yapıldı.

Kayserililer yaşadı - Zam beklenirken indirim üstüne indirim geldi!

Artan enflasyon, yüksek döviz kurları, ekonomik kriz derken tüm Türkiye’de pek çok kaleme zam geldi. Asgari ücret güncellemesi ve yeni yıl faktörlerinin de etkisiyle vatandaşlar ürünlere zamlı olarak ulaşıyor.

Tüm ülkede ulaşımdan gıdaya, sağlıktan eğitimi pek çok alanda fiyat güncellemesine gidildi. Zamlar pek çok şehirde su faturalarına da yansıdı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda su faturalarına yüzde 20 indirim kararı verildi. Alınan kararla birlikte Kayseri, metreküpte alınan fiyat sıralamasında 17,48 TL ile 30 büyükşehir arasında 15'inci sıradan 22’inci sıraya geriledi.

Büyükkılıç’tan bir müjde daha!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni dönemde engelli vatandaşlara ve kirada kalan üniversite öğrencilerine su faturalarında yüzde 50 indirim uygulayacaklarını söyledi.