Kayserililer 'Katarsis' için buluşuyor! Kayseri Etkinlik

Kayserililer, Uzman Psikolog Gökhan Çınar ile 'Katarsis: Gel Yeniden Başlayalım'  seminerinde buluşacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Kayserililer 'Katarsis' için buluşuyor! Kayseri Etkinlik

Uzman Psikolog Gökhan Çınar rehberliğinde Türkiye turnesi düzenlenen 'Katarsis: Gel Yeniden Başlayalım' semineri, 11 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'da Gültepe Kültür Merkezi'nde Kayseri'de gerçekleşecek.

Kayseri'de yaşayanlar, Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın rehberliğinde düzenlenen 'Katarsis: Gel Yeniden Başlayalım' semineri için bir araya gelecek. Türkiye genelinde düzenlenen turne kapsamında gerçekleşecek etkinlik, 11 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'da Gültepe Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Bu etkinlik, doğum hikayesi, çocukluk dönemi travmaları ve zor anılar gibi yaşamın kırılma noktalarını ele alarak katılımcıların gerçek benliklerini keşfetmelerini hedefliyor. 

Kayserililer 'Katarsis' için buluşuyor!

Organizasyon şirketinden yapılan açıklamada, "Sen doğmadan sana aktarılanlar, doğum hikayen, çocukluk döneminin travmaları ve zor anıları, büyüme hikayendeki kırılma noktaları seni gerçek sen mi yaptı? Bunca yük, sana yüklenen kaygı ve üstlendiğin rollerin arkasındaki sen kimsin? Özün nasıl? Bu sefer senin 'Katarsis'in için buluşalım. Gel, hem dertleşelim hem yüzleşelim. Özünü, kirlenmemiş öz benliğini ve gerçek 'sen'i konuşalım! Hem konuşalım hem de birlikte yeniden keşfedelim. Hayatına daha yüksüz ve daha güvenli yapacağımız çalışmalarla geçmişini, şimdini ve gelecekte gideceğin yolu devam edebilmek için, 'Gel Yeniden Başlayalım!'" ifadelerine yer verildi.

Seminer, katılımcılara geçmişlerini anlama, içsel benliklerini keşfetme ve daha sağlam adımlarla ilerleme fırsatı sunuyor. Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın rehberliğinde gerçekleşecek etkinliğin, katılımcılara önemli bir fırsat sunduğu belirtiliyor.

Halkın yoğun ilgisi beklenen seminer, 'Katarsis: Gel Yeniden Başlayalım' temasıyla katılımcılarına farklı bir bakış açısı sunarak hayatlarına olumlu bir etki sağlamayı amaçlıyor.