Kayserililer Gelecek Haftaya Dikkat!

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten Kayseri dahil 81 ilde gelecek hafta yaşanacak hava raporlarına ilişkin paylaşımda bulunarak, 'Yaz mevsimi dolu dizgin geliyor' dedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayserililer Gelecek Haftaya Dikkat!

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten gelecek hafta yaşanacak sıcak hava etkisine karşı Kayseri dahil 81 ili uyardı.

Haziran ayının başında Kayseri'de oldukça ilginç günler yaşanacak. Kayseri’de de vatandaşlar ve şehri ziyaret edecek turistler, hava durumunun nasıl olacağını, gün içerinde havanın nasıl değişeceğini merak ediyor.Son meteorolojik değerlendirmelere göre yağışlı ve mevsim normallerinde seyreden serin havanın yerini sıcak ve yağışsız bir havaya bırakacağı uzmanlar tarafından öngörülüyor. Hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren artması, hafta sonuna kadar 6-10 derece mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor.

Konuyla ilgili paylaşımlarda bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, ‘Yaz mevsimi dolu dizgin geliyor. Önümüzdeki hafta pişmeye başlayacağız. Hazır mısınız?’ ifadelerinde bulundu. Başka bir paylaşımında hava sıcaklığının her geçen gün artacağına dikkat çeken Ökten, ‘Türkiye genelinde en sıcak gün Salı günü olacak’ dedi.