Kayserililer dikkat! Ödemeler yarın hesabınıza yatıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılacak ödemelerin yarın hesaplara yatacağı açıklandı. Kayserililer araştırmaya başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberinde…

Kayserililer dikkat! Ödemeler yarın hesabınıza yatıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, önemli bir duyuruyu sosyal medya hesabından yaparak çiftçileri sevindirdi. 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde çiftçilere tam destek vereceğini duyurmuştu. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından ‘Hayvancılık üretimini desteklemeye devam ediyoruz’ paylaşımı yapıldı.

Kayserililer dikkat! Ödemeler yarın hesabınıza yatıyor

Yarın saat 18.00'den itibaren 3 milyar 870 milyon TL'lik ödemenin üreticilerin hesaplarına yatırılacağı duyurulan paylaşımda gerçekleştirilecek destek ödemelerinin hesaplara yarın yatırılacağını açıkladı.

Bakanlık tarafından yapılacak destek kapsamında toplam 389 bin 765 üreticiye, tam 3 milyar 870 milyon 17 Bin 622 TL’lik ödeme yapılacak.

Çiftçilere dağlanan bu destek kapsamında anaç koyun, keçi desteği, sürü yenileme desteği ve diğer birçok başlık altında destek sağlanıyor olacak. Daha önce Mart ayında yapılan destekleme ödemeleriyle çiftçilere 9 milyar TL tutarında mazot ve gübre desteği sağlanmıştı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan bu destek ödemeleri ile çiftçilere düzenli gelir sağlamaktadır. 

Bu destekler her ayın farklı günlerinde çiftçilerin hesaplarına aktarılmaktadır.