Kayserililer dikkat - Emekli ikramiye ödemesinde tarih belli oldu!

Kayserililer dikkat. Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli bayram ikramiye ödemesinin tarihini açıkladı. Emekliler bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağını araştırıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

Kayserililer dikkat - Emekli ikramiye ödemesinde tarih belli oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiyelerinin ne zaman yatacağı hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde emeklilerin bayram ikramiyesine zam yapıldığı açıklanmıştı. Emeklilerin bayram ikramiyesini 2 bin TL’den 3 bin TL’ye çıkaran yasa, 12 Mart’ta Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Kayserili emekliler dikkat!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bu kez emeklilerin bayram ikramiyesinin tarihi hakkında bilgi verdi.

Kayserililer dikkat - Emekli ikramiye ödemesinde tarih belli oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Türkiye Yüzyılının Emekçileri İftar Programı’nda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, yaptığı açıklamada ‘Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesabına yatırmış olacağız’ dedi.

AKP Grup Başkanvekili emekli maaşında düzenleme için temmuzu işaret etmişti

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, geçen günlerde 'Emekli maaşlarına yönelik 31 Mart'a kadar yeni bir iyileştirme, düzenleme yapılabilir mi?' sorusunu yanıtlamıştı.

Akbaşoğlu ise ‘Haziran sonu temmuz başı itibariyle de emeklilerimiz başta olmak üzere bütün çalışanlarımızla ilgili daha iyileştirici, alım gücünü arttırıcı değerlendirmelerimizi hep beraber kamuoyuyla paylaşacağız ve buna dair düzenlemelerimizi de inşallah gerçekleştireceğiz’ açıklamalarında bulunmuştu.