Kayserili vekil Hülya Nergis'ten adaylar hakkında ilk yorum

Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, vekil adaylarının açıklanmasının ardından ilk yorum geldi.

Kayserili vekil Hülya Nergis'ten adaylar hakkında ilk yorum

Sosyal Medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Hülya Nergis Atçı, “Partimin bir neferi olarak, bundan sonra da #TükiyeYüzyılı için #DurmakYokYolaDevam diyerek bayrağı devralan arkadaşlarımla omuz omuza mücadelemi sürdüreceğim.” dedi.


Milletvekili Hülya Nergis Atcı; Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Kurucu Üyesi olduğum partime, Yönetim Kurulu Üyesi, Kadın Kolları Başkanı ve ardından doğduğum şehrime, hemşehrilerime iki dönem Kayseri Milletvekili olarak hizmet etme imkanı buldum.


Bayrak yarışında, bayrağı değerli dava arkadaşlarıma devredeceğim, partimin bir neferi olarak, bundan sonra da #TükiyeYüzyılı için #DurmakYokYolaDevam diyerek bayrağı devralan arkadaşlarımla omuz omuza mücadelemi sürdüreceğim. 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Ülkemize ve Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Milletimiz ferasetiyle en doğru kararı verecektir. 14 Mayıs'ın yeniden zaferle sonuçlanacağı inancıyla gece gündüz demeden çalışacağız” açıklamasına bulundu.

28. Dönem Kayseri Milletvekilliği için yeniden aday adaylığı için başvuru yapan Nergis, listede yer almadı.

VOLKAN TÜRKMENOĞLU