Kayserili Vekil Açıkladı! - Kayseri-Ankara Arası 2 Saate İniyor...

Kayseri AK Parti Milletvekili Murat Cahid Cıngı, X isimli sosyal medya uygulamasında yaptığı paylaşımla İngiltere'den Kayseri-Ankara Hızlı Tren projesine dev kredi desteğini açıklayarak, Kayseri-Ankara arasının 2 saate ineceğini duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Kayserili Vekil Açıkladı! - Kayseri-Ankara Arası 2 Saate İniyor...

Kayseri AK Parti Milletvekili Murat Cahid Cıngı, X isimli sosyal medya uygulamasında yaptığı paylaşımla İngiltere'den Kayseri-Ankara Hızlı Tren projesine dev kredi desteğini açıklayarak, Kayseri-Ankara arasının 2 saate ineceğini duyurdu.

Kayseri AK Parti Milletvekili Murat Cahid Cıngı'nın paylaşımına göre; Kayseri-Ankara Yüksek Hızlı Tren projesinin devam eden çalışmaları ve Yerköy'den sonraki kısmı için yapılan 1,2 Milyar Euro'luk kredi anlaşması, İngiltere Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen bir törenle duyuruldu. Büyükelçi Jill Moris ve Başkonsolos Kenan Poleo'nun yanı sıra Ulaştırma ve Hazine Bakanlığı üst düzey yetkililerinin katıldığı bu etkinlik, İngiltere'nin yanı sıra Avusturya, İtalya ve Polonya'nın da işbirliğiyle organize edildi. Kayseri AK Parti Milletvekili Murat Cahit Cıngı, bu gelişmeyi içeren bir paylaşım yaptı ve paylaşımın sonundaki 'İçimizdeki kendini bilmez şaşkınlar ne derse desin biz çok büyük ve güçlü bir ülkeyiz' cümlesi dikkat çeken ifadelerden oldu.