Kayserili Ünlü Oyuncu Müjdeli Haberi Verdi!

Kayserili oyuncu Murat Ünalmış, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla hayranlarını sevindirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kayserili Ünlü Oyuncu Müjdeli Haberi Verdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili oyuncu Murat Ünalmış, sosyal medya hesabından eşiyle birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşarak hem eşinin doğum gününü kutladı hem de sevenleriyle müjdeli haberi paylaştı.

Evliliğini gözlerden uzak sürdürüyor

Hayatı ve çocukluğu Kayseri’de geçen Murat Ünalmış, ‘Yer, Gök, Aşk’ ve ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizilerindeki başarıysa adından sıkça söz ettirerek büyük bir üne kavuştu. Geçtiğimiz sene de Bulgar kökenli Nutiye Akar ile nikah masasına oturarak, evliliğini gözlerden uzak yaşıyor. 

Sürpriz açıklamayı takipçileriyle paylaştı

Ünalmış, sosyal medya hesabından takipçilerini duygulandıran paylaşımda bulunarak eşinin doğum gününü ve baba olacağının müjdesinin duyurdu. Paylaşımda; ‘İyi ki doğmuşsun canım aşkım, hayatımın anlamı, oğlumun annesi… Seni çok seviyorum’ ifadeleri yer aldı.

Kayserili Ünlü Oyuncu Müjdeli Haberi Verdi!

Murat Ünalmış'ın paylaşımı üzerine annesi Neriman Ünalmış da oğlunun paylaşımına ‘Canım kızım iyi ki doğmuşsun, iyi ki ailemize katıldın. Seni çok seviyoruz annem’ yorumunu yaptı.