Kayserili siyasiler Ankara'da!

AK Partili Kayserili siyasiler partinin yarınki olağanüstü kongresine katılmak için Ankara'ya gitti. Bakan Özhaseki, Kayserili Siyasileri Ankara'da karşıladı. Peki Kayseri'den kongre için hangi isimler gitti? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayserili siyasiler Ankara'da!

AK Partili Kayserili siyasiler partinin yarınki olağanüstü kongresine katılmak için Ankara'ya gitti. Bakan Özhaseki, Kayserili Siyasileri Ankara'da karşıladı. 

AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi yarın Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Partinin bu önemli kongresine 81 ilden siyasiler katılacak. Bugün de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ev sahipliğinde Kayseri delegeleri bir araya geldi.

Kayserili siyasiler Ankara'da!

Kayseri Zirvesi'ne AK Parti Kayseri milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Başkanı Fatih Üzüm, Talas, Melikgazi, Kocasinan, Hacılar, Yahyalı belediye başkanları katıldı.

İl Başkanı Fatih Üzüm geçtiğimiz günlerde Kayseri İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında, yenilikçi bakış açısına, gelişen ve üreten misyon ortaya koymakta ısrarcı olduklarını, kongre sürecinin de bu yaklaşıma hizmet ettiğini söylemişti. Yarınki kongre süreci merakla bekleniyor...