Kayserili komedyenin Sinan Oğan göndermesi gündem oldu!

Aslen Kayserili olan komedyen Özgür Turhan'ın yaptığı gösteride Sinan Oğan esprisi sosyal medyada en çok izlenen videolardan biri oldu. Detaylar haberimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili komedyenin Sinan Oğan göndermesi gündem oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sinema ve dizi film oyuncusu olan ve aynı zamanda sosyal medyada da içerikler üreten Özgür Turhan, bunların yanı sıra turneler yaparak stand-up gösterilerine çıkıyor. Turhan, son gösterisinde yaptığı siyasi espriler sosyal medyada gündem oldu. 

2023 seçimlerinde ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci tura kalan seçimlerde tarafını Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana açıklamıştı. Son gösterisinde Sinan Oğan ile ilgili yaptığı gönderme en çok izlenen videolardan biri oldu.

Turhan gösterisinde, ‘Siyasi espri yapmak çok zor ama şundan dolayı değil yani; siyasi espri yaparsın hapse girersin falan, konu bu değil. Siyasi gündem çok hızlı değişiyor. Espri yetiştiremiyoruz. Kılıçdaroğlu mu kaldı? Sinan Oğan ile ilgili bir sürü esprim vardı bitti gitti' dedi.

Özgür Turan devamında ise, ‘Adam cehennem kapılarını kapatacağız dedi, dışarıdan kilitledi gitti. Biz içeride kaldık. Sinan bey, biz buradayız. Uğur Dündar'ı çağırın' dedi.

Özgür Turhan Kimdir?

Turhan, 1992, Kayseri doğumlu.  Sinema ve dizi film oyuncusu, sosyal medya fenomeni, YouTuber, komedyen ve şovmenlik yapmaktadır. İzmir Balçova Lisesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. YouTuber Deniz Bağdaş ile evli ve bir çocuk babasıdır. Eşi gibi kendisinin de YouTube kanalı vardır. Ayrıca çeşitli sahnelerde stand-up gösterileri yapmaktadır.
Özgür Turhan, 2014 yılından itibaren çeşitli film ve dizilerde yer aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.
 
Rol Aldığı Film ve Diziler:
 
Necati Başkadır (TV Dizisi 2023)
İlginç Bazı Olaylar (Mahir, TV Dizisi 2022)
Organize İşler: Sazan Sarmalı (Çığırtkan, Sinema Filmi 2019)
Fayt Kilab 3 (Dedektif, Kısa Video, 2014)