Kayserili iş insanı Yozgat'ta yeni maden sahalarının sahibi oldu!

Kayserili iş insanının yönetimindeki CVK Maden Yozgat'ta iki polimetal maden sahasının yeni sahibi oldu.

CVK Maden İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Aldridge Mineral Madencilik A.Ş., Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) tarafından düzenlenen ihalede yeni maden sahalarının sahibi oldu. Maden sahaları 4 milyon TL bedelle kazanıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CVK Maden İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Aldridge Mineral Madencilik A.Ş. Yozgat ilinde bulunan ve polimetal özellik taşıyan iki ayrı IV. Grup arama ruhsatlı saha için düzenlenen ihaleye katılan bağlı ortaklık, söz konusu sahaları toplam 4 milyon TL bedelle kazandı.
Ruhsat devir süreçlerinin tamamlanmasının ardından gelişmelerin kamuoyu ve yatırımcılarla paylaşılacağı belirtildi.

Sarıalan'da cevher ihracatı başladı!

Kayserili iş insanı Yozgat'ta yeni maden sahalarının sahibi oldu!

Kayserili iş insanı Hüseyin Çevik’in yönetimindeki şirket yakın zamanda Balıkesir’de bir başarıya daha imza atmıştı. CVK Maden tarafından yapılan açıklamada Sarıalan Altın İşletmesi’nde konsantre cevher ihracatına başlandığı bildirildi. Haberin ardından işletmeyi kurmak için halka arzdan toplanan parayı kullanan şirketin hisselerinde sert bir sıçrama yaşanmıştı.