Kayserili futbolcu Survivor'a mı gidiyor?

Bu sezonun ikinci devresinde memleketinin takımı 3. Lig ekibi Talasgücü Belediyespor'a imza atan 43 yaşındaki deneyimli stoper İbrahim Öztürk'ün Survivor 2025 Ünlüler kadrosuna yer alacağı iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Kayserili futbolcu Survivor'a mı gidiyor?

Türkiye profesyonel futbol liglerinde, Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig’de şampiyonluk yaşayan 43 yaşındaki Kayserili futbolcu İbrahim Öztürk, bu sezonun ikinci yarısında memleketinin takımı Talasgücü Belediyespor'a imza atmıştı. 

Yarım sezonda Talasgücü Belediyespor formasıyla 9 maça çıkan İbrahim Öztürk, 27. haftasında Kayseri'de oynanan 52 Orduspor FK maçının 34. dakikasında sakatlandı. Bu sakatlık sonrası sağ ayak ön çapraz, yan çapraz ve menisküs ameliyatı olan tecrübeli oyuncunun; 6-8 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 

Kayserili futbolcu Survivor'a mı gidiyor?

SURVİVOR'A KATILACAK İDDİASI

Bu sezonla birlikte futbol kariyerini noktalayacağı belirtilen Öztürk'ün 2025 yılındaki Survivor'a katılacağı iddia edildi.

Son yıllarda emekli olan veya futbol kariyerini sonlandıran sporcuların popüler yarışma programı Survivor'a katılması sıkça görülen bir trend haline geldi. Futbol dünyasının tanınmış isimlerinden biri olan İbrahim Öztürk de bu trende katılacak iddiaları sosyal medyada yer alıyor. Fiziksel ve zihinsel dayanıklılığı test eden bir yarışma olan Survivor’da, Öztürk'ün futbolculuk kariyerinde kazandığı deneyimlerin kendisine avantaj sağlayabileceği konuşuluyor.

Survivor'a katılacak olan isimler, TV patronu Acun Ilıcalı tarafından açıklandıktan sonra netlik kazanıyor. İbrahim Öztürk'ün de Survivor 2025 kadrosunda yer alıp almayacağını Ilıcalı’nın açıklamasından sonra belli olacak. 

İBRAHİM ÖZTÜRK KİMDİR? 

Öztürk, resmi futbol hayatına 2002-2003 sezonunda Kayserispor ile başladı. Daha sonra birçok Süper Lig ve 1. Lig takımlarında forma giyen Öztürk, 2009-2010 sezonunda Bursaspor ile şampiyonluk sevinci yaşadı. Daha sonra 2016-2017 sezonunda Sivasspor'un 1. Lig’deki şampiyon kadrosunda bulunan Öztürk, sonraki sezon ise Altayspor’un 2. Lig’den 1. Lig’e yükseldiği şampiyon kadroda yer aldı. Türkiye’de 3 farklı profesyonel ligde şampiyonluk yaşayan defans oyuncusu İbrahim Öztürk, 1981 Kayseri doğumlu...

Kayserili futbolcu Survivor'a mı gidiyor?

Kayserili futbolcu Survivor'a mı gidiyor?