Kayserili Fenomenin Serveti Dudak Uçuklattı!

Göbeğini sallamasıyla tanınan ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Kayserili fenomenin sahne ücreti ve serveti dudak uçuklattı. Detaylar haberimizde…

Kayserili Fenomenin Serveti Dudak Uçuklattı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili fenomen Yasin Cengiz, sahne ücreti ve serveti dudak uçuklattı. Göbeğini sallamasıyla tanınan ve sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Yasin Cengiz'in, özellikle etkinliklerde sergilediği performans dikkat çekiyor.

Kayserili Fenomenin Serveti Dudak Uçuklattı!

Tarlada çektiği göbek dansı videolarıyla fenomen haline gelen Yasin Cengiz, sosyal medyada kısa sürede popüler hale geldi. Türkiye’de bir çok yeri gezerek yaptığı göbek şovlarını TikTok platformunda paylaşmaya başladı. Cengiz daha sonra Dubai gibi ülkelere de giderek izleyici kitlesini Türkiye dışına çıkardı. 

Edindiği ün uluslararası alana taşındı

Kayseri’de doğup büyüyen ünlü fenomenin edindiği ün sınırları aşarak uluslararası alana taşındı. Öyle ki, dünyaca ünlü film yıldızı Eva Elfie Göbek Reis lakaplı Yasin Cengiz ile birlikte sokakta dolaşırken dondurma yiyip video çektiler. İkilinin samimi ve eğlenceli tavırları, kısa sürede büyük ilgi gördü ve sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Sosyal medya platformlarında geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve reklam anlaşmalarıyla da gelir elde ettiği bilinen fenomenin, organizasyonlardan elde ettiği yüksek ücretlerle servetini artırdığı düşünülüyor. Yasin Cengiz'in, bazı organizasyonlarda yaklaşık 100 bin dolarlık sahne ücreti aldığı iddia edildi. Şu anki servetinin ise yaklaşık 1 milyon dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.