Kayserili Fenomen Öyle Bir Yerde Ünlü Oldu Ki!

Kayserili ünlü fenomen Yasin Cengiz, 2021'de TikTok'ta tarlada çalışırken çektiği videolarla ünlendi. 'Dom Dom Yes Yes' parçasındaki göbek şovu ile dikkat çeken Cengiz, 15.6 milyon takipçi ve 211.2 milyon beğeniye ulaştı. Peki kimdir bu Yasin Cengiz ? Detaylar haberimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili Fenomen Öyle Bir Yerde Ünlü Oldu Ki!

Yasin Cengiz, 1994 yılında Kayseri'de doğmuş bir sosyal medya fenomeni olarak biliniyor. 2021 yılında, tarlada çalışırken çektiği videoları TikTok uygulamasına yükleyerek tanınmaya başladı. ‘Dom Dom Yes Yes’ isimli parça ile birlikte yaptığı göbek şovuyla dikkat çeken Cengiz, kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Kayserili Fenomen: Tarlada Göbek Atarak Dünyaya Açıldı

TikTok'ta 15.6 milyon takipçi ve 211.2 milyon beğeni elde eden Yasin Cengiz, birçok ünlü marka ile işbirliği yaparak onlar için içerikler üretmeye devam ediyor. Bu izlenme ve işbirlikleri sayesinde ciddi bir servet kazanan fenomen, sadece 3 yıl içinde oluşturduğu bu imaj ve kazandığı başarıyla pek çok kişi tarafından imreniliyor.

Kayserili Fenomen: Tarlada Göbek Atarak Dünyaya Açıldı

Eski videolarına nazaran, son zamanlarda daha fazla kilo aldığı belirtilen Cengiz, sosyal medya dünyasında popülaritesini artırmaya devam ediyor. Göbek atarak başladığı bu yolculukta, dünya medyasına açılarak birçok ünlü isimler videolar çeken Cengiz, büyük bir başarı elde etti.