Kayserili danışmandan partisine sert tepki

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli İYİ Parti listelerine olan öfkesi dinmiyor. Listelere sert tepkiler gösteren Özvarinli, listelerde bulunan isimlerin birçoğunun FETÖ ve HDP ile ilgisi olduğunu iddia etti.

Kayserili danışmandan partisine sert tepki

İYİ Parti milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından İYİ Parti’de ortalık iyice karıştı. Geçtiğimiz günlerde Kayseri İl Başkanlığında yöneticilerin de içinde bulunduğu iddia edilen büyük bir istifa depremi yaşanmıştı. 


Partide yaşanan kaos bir türlü dinmiyor. Tepki gösterenler arasında İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Dr. Hasan Sami Özvarinli de yer alıyor. Özvarinli listelerle ilgili çok sert açıklamalarda bulunurken, adayların birçoğunun FETÖ ve PKK ile ilgisi olduğunu iddia etti. Hasan Sami Özvarinli sosyal medya hesabından partiye yakışmadığını düşündüğü milletvekili adaylarını tek tek paylaşarak ifşa ederken, “Değerli dava arkadaşlarım her saniye bir adayla alakalı bilgi gelmekte. Hepsini tek tek paylaşacağım, Türk Milletinin menfaatleri için bunu yapacağım. Bildiklerimi Türk Milletinin vicdanına emanet edeceğim” diye konuştu.


Özvarinli susturulan bir siyasetçi olmayacağını vurgulayarak, “Bu ülkede esas mücadele namusluyla namussuzların mücadelesi... Biz namuslulardan olacağız! Banka dekontları ile tehdit edilip susturulan siyasetçilerden olmayacağız. Milletin vekilliğini satanların isimleri banka dekontlarında yazıyor! Bir Ülkücü olarak her şeyden öte Türk Milletinin kandırılmasına ve milletime yeni kumpaslar kurulmasına sessiz kalamazdım. Vazifemi yapmaya devam edeceğim bedeli ne olursa olsun! Bu mücadele; Kirlenmeyen dünyaları ile devletine hizmet etmek isteyen Anadolu çocukları uğruna verilen bir mücadeledir! Anadolu'nun öz evlatlarını milli ve manevi söylemlerle arkasında saf tuttuturup perde arkasında rüşvetlerle iş çevirenleri deşifre etmenin mücadelesidir! İnandığımız yolda dürüst bir şekilde yürümeye devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.


Listeler hakkında “ucube” ifadesini kullanan Dr. Hasan Sami Özvarinli, “HDP ile bakanlık bölüşecek yapının ön hazırlığı yapılmış... FETÖ mensupları insiyatifi ele almış... Liberalizmin doruklarında fantezi kuranlar milli ve manevi ülkülerimizi yok etme hayali kurmuş... Neticesinde bu Ucube Listeler çıkmıştır! Her şeyin bilincinde ve farkındayız. Türk Milletine karşı sorumluluğumuz ve sırra vakıf olmanın verdiği yükün altında Milletimiz adına mücadelemizi devam edeceğiz. Uygun zamanda, tek kıymetlimiz olan Türk Milletinin menfaatleri için kimsenin gözünün yaşına bakmadan konuşacağız. İktidar olmak, ülkeyi yönetmeye talip olmak ciddiyet ister... Sosyal medyası yerine kesesine baktığınız insanları milletvekili yaparsanız herkes gerçekleri anlar. Ama gün gelir hiçbir şey gizli kalmaz... Çünkü memleket evlatları her yerde vazifesini yapmıştır ve yapacaktır! Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak. Halbuki bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar, Vicdan azabından kurtulsalar, tarihin azabından kurtulamayacaklar. Tarihin azabından kurtulsalar, Allah'ın gazabından kurtulamayacaklar” dedi.

 

>>Haber Merkezi