Kayserili Başkanlar AK Parti'nin Ankara'daki kritik toplantısına katıldı!
179. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Yiğit Güler katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen programda, teşkilat çalışmaları, saha faaliyetleri, ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu ile gelecek döneme ilişkin hedefler ele alındı. AK Parti teşkilatlarının sahadaki performanslarının değerlendirildiği toplantıda, vatandaş talepleri doğrultusunda yürütülecek hizmet ve projeler üzerine istişarelerde bulunuldu. Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan İl Başkanı Hüseyin Okandan, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü belirtti.
İl Başkanı Okandan'dan dan mesaj…
Okandan, ‘179. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük bir heyecan ve kararlılıkla gerçekleştirdik. Milletimizin beklentilerine kulak veren, sahadan güç alan ve hizmet siyasetini esas alan anlayışımızla Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda ilerliyoruz. Güçlü teşkilat yapımız ve birlik ruhumuzla ülkemizi her alanda daha ileriye taşımak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.
Başkan Büyükkılıç'tan ilk açıklama
Başkan Büyükkılıç, toplantının ardından değerlendirmelerde bulunarak, ‘AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinledik. Toplantının ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’ dedi.