Kayserili Ahmet Şafak'ı bekliyor... Geri sayım başladı...

Ahmet Şafak, bugün sevenleriyle buluşacak. Peki ünlü sanatça saat kaçta, nerede konser verecek. İlgili haber Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haber detayında yer alıyor…

Kayserili Ahmet Şafak'ı bekliyor... Geri sayım başladı...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili vatandaşlar, Ahmet Şafak Konserine yoğunlaştı.
Ünlü ses sanatçı, bugün saat 20:00’de sevenleriyle buluşacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan konser, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas’ta gerçekleştirilecek. 
Ahmet Şafak hayranları, internet tarayıcılarından konser hakkında bilgi ediniyor. Vatanda, en çok, ‘Ahmet Şafak kimdir. Ahmet Şafak Kayseri, Ahmet Şafak Kayseri konseri, Kayseri Ahmet Şafak konseri” şeklinde aratıyor.

Kayserili Ahmet Şafak'ı bekliyor... Geri sayım başladı...
Ahmet Şafak’ın en çok aratılan eseri de ‘Yalnız Kurt’ olarak dikkatlerden kaçmadı.  
Konserle ilgili Kayseri Büyükşehir Belediyesi’den, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak Gençlik Konseri’nde sevilen sanatçı Ahmet Şafak’ı siz değerli hemşehrilerimiz ile bir araya getiriyoruz. Konserimize başta sevgili gençlerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimiz davetlidir” bilgisi verildi. Ahmet Şafak’ın vereceği konser, 26 Mayıs Cuma günü Talas Paraşüt Alanı’nda saat 20:00’de start alacak. 

Kayserili Ahmet Şafak'ı bekliyor... Geri sayım başladı...
Bugün saat 20:00’de sevenleriyle buluşacak olan Ahmet Şafak, 8 Ocak 1962 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Azerbaycan Türkleri'nin Terekme soyundan bir ailede İstanbul'un Fatih ilçesinin Vezneciler semtinde doğan Şafak, aslen Rizeli.  Ahmet Şafak, toplamda on iki albüm yaptı. 
Şafak, Nevşehir ve Niğde konserinin ardından Kayserili sevenleriyle buluşacağı konser, Talas’ın en gözde mekanlarından olan Paraşüt indirme alanında gerçekleşecek.