Kayseri, Yozgat, Nevşehir, Eskişehir, Sivas, Çankırı, Ankara, Konya dikkat - Uzman isim 9-10-11 Ocak'ı işaret etti!

Kayseri, Yozgat, Nevşehir, Eskişehir, Sivas, Çankırı, Ankara, Konya illerinde yaşayanlar için uzman isimlerden uyarılar gelmeye devam ediyor. Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen de 9-10-11 Ocak tarihini işaret ederek önemli bir açıklamada bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri, Yozgat, Nevşehir, Eskişehir, Sivas, Çankırı, Ankara, Konya dikkat - Uzman isim 9-10-11 Ocak'ı işaret etti!

Kayseri, Yozgat, Nevşehir, Sivas, Eskişehir, Çankırı, Ankara, Konya illerinde yaşayanlar için uzman isimlerden uyarılar gelmeye devam ediyor. Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen bu illerin bulunduğu İç Anadolu Bölgesi illeri için 9-10-11 Ocak tarihini işaret ederek önemli bir açıklamada bulundu.

2024 yılının ilk günlerine ülkece sıcak bir giriş yaptık. Ancak Türkiye’yi bekleyen ani hava değişikliği ile ilgili uyarılar peş peşe geliyor.
Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen de X platformunda konuyla ilgili vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

Şen İç Anadolu Bölgesi ve Doğu illerini işaret ederek 9-10-11 Ocak tarihine dikkat çekti. Şen’in aktardığı bilgilere göre bu tarihlerde Türkiye’yi soğuk hava ve kar yağışı etkisi altına alacak. Etki ise daha çok İç Anadolu Bölgesi ve Doğu illerinde olacak.

Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen X platformundan yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi, ‘Orta Avrupadan sarkacak soğuk hava ve kar yağışı 9-10-11 Ocak günlerinde Türkiyeyi etkileyecek. Etki daha çok İç ve doğu bölgelerde olacak. Bu sistemin geleceği %85 olasılıkta. Marmara bölgesinde % 75. İstanbulda Kar yağışı hala %65 olasılıkta’