Kayseri'ye yeni zam haberi – Başkan açıkladı!

PÜİS Kayseri Şube Başkanı İbrahim Polat yeni zam haberini duyurdu. Akaryakıt fiyatlarında sular durulmuyor. Motorine ne zaman ve ne kadar zam gelecek?

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Kayseri Şube Başkanı İbrahim Polat motorin grubuna gelecek yeni zammı duyurdu.

Gelen zamların ardından Kayseri Anadolu Haber’e özel açıklamalarda bulunan Polat, zamların İran-İsrail-ABD arasında devam eden savaşın sürdüğü müddetçe devam edeceğini ifade ederek, ‘Hürmüz Boğazı’nın açılma durumu akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Durum bu şekilde devam ettiği sürece zamlar gelmeye devam edecek. Hürmüz Boğazının etkisiyle lojistik ve gıda fiyatlarında da artışlar yaşanabilir’ ifadelerinde bulunmuştu. Son iki haftada motorine art arda zam ve indirim haberi geldi.

Kayseri'ye yeni zam haberi – Başkan açıkladı!

Yeniden zam haberi!

PÜİS Kayseri Şube Başkanı İbrahim Polat’ın son dakika açıklamalarına göre 1 Nisan Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere motorin grubuna 2,52 TL fiyat artışı bekleniyor. Benzin fiyatlarında bir değişiklik olmadığını ifade eden Polat, ‘Ancak fiyat değişikliklerinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca verilmektedir’ dedi. 

Gelmesi beklenen zamla birlikte Kayseri’de motorinin litre fiyatı yeniden 80 TL bandına yaklaşacak. Motorinin litre fiyatının 79,52 TL olacağı belirtildi.

İşte Kayseri’de güncel motorin fiyatları

Shell: 77 TL 
Aytemiz: 76,93 TL 
Petrol Ofisi: 77 TL 
GO Yakıt: 76,96 TL