Kayseri'ye ceza yağıyor!

Kayseri'ye ceza yağıyor! Ekipler denetimlerine başladı. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını tehdit eden Denetimlerde kurallara uymayan perakende satış yerlerine ceza yağdırıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'ye ceza yağıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'ye ceza yağıyor! Kayseri'de ekipler denetimlerine başladı. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını tehdit eden, denetimlerde kurallara uymayan perakende satış yerleri ve soğuk hava depolarına ceza yağdırıyor.

Kayseri'ye ceza yağıyor!

Diğer yandan denetimler üç gün boyunca devam edecek. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri denetimlerimiz 27 Ekim Cuma gününe kadar devam edecek.

Kayseri'ye ceza yağıyor!

Denetimlere ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; İl Müdürlüğümüz teknik ekipleri Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğümüz tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan balıkların karaya çıkış noktaları, perakende satış yerleri, balık halleri, soğuk hava depoları ve yol güzergâhlarındaki denetimlerine başladı. Denetimlerimiz 27 Ekim 2023 Cuma gece yarısına kadar devam edecektir.

Kayseri'ye ceza yağıyor!