Kayseri'ye bir okul daha! Bakın nereye yapılıyor?

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'ne 24 derslikli ilkokul yapılacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri'ye bir okul daha! Bakın nereye yapılıyor?

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’ne yapılacak 24 derslikli ilkokul için ihale ilanı yayımlandı. Peki ilanda hangi bilgilere yer verildi? İşte detaylar…

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ilan.gov.tr’de yayımladığı ihale ilanıyla Mithatpaşa Mahallesi’ne okul yapılacağını duyurdu. 
İlan.gov.tr’de yer alan ilanda şu ifadelere yer verildi, 

Kocasinan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi 24 derslikli ilkokul ikmal inşaatı yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. 

Toplam inşaat alanı betonarme karkas 4321 m² olacak 375 gün içerisinde teslime edilecek. İhaleye son teklif verme tarihi 05.10.2023 saat 10:00’dır. 

İhale konusu işte idarenin onayı ile alt yüklenici çalıştırılabilir. Ancak işin tamamı alt yüklenicilere yaptırılamaz. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. 

İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. 

İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

İlan için TIKLAYINIZ