Kayseri Teksas'a döndü!

Kayseri'de 2 gündür yaşanan 3 kurşunlama olayı vatandaşlara 'Kayseri Teksas'a döndü' dedirtti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri Teksas'a döndü!

Kayseri’de 2 gündür resmen kurşunlar havada uçuşuyor. Yaşanan 3 kurşunlama olayı ‘Kayseri Teksas’a döndü’ yorumlarını da beraberinde getirirken vatandaşlar da olaylara büyük tepki gösterdi.    İşte detaylar...

Kayseri Teksas'a döndü!

Gazeteci Azim Deniz silahlı saldırıya uğradı!

Gazeteci Azim Deniz dün sabah saatlerinde evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Bacağından ve karnından yaralanan Deniz’in sağlık durumu iyi. Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yakalanan zanlı A.T.’nin emniyette verdiği ifadesi ortaya çıktı. Saldırgan A.T.`nin Gazeteci Azim Deniz’i yaptığı haberlerden dolayı silahlı saldırı düzenlediğini ifadesinde söylediği öğrenildi. 

Kayseri Teksas'a döndü!

Okulda dehşet!

Azim Deniz’e saldırı haberinin ardından öğlen de bir okulda dehşet yaşandı. Sınıf öğretmeni Kasım K., tayini çıktığı ilkokulda, ilk mesai gününde Şehriban A. tarafından tabancayla vuruldu. Şehriban A.’nın Kasım K.’nin daha önce görev yaptığı okulda öğrenim gören öğrencinin velisi olduğu ve aralarında gönül ilişkisi bulunduğu öne sürüldü. Tedaviye alınan Kasım K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken,  polis şüpheli kadını gözaltına aldı.

Kayseri Teksas'a döndü!

Divan Pastanesi kurşunlandı!

Bugün sabah saatlerinde ise bir şok daha yaşandı. Daha önce de kurşunların hedefi olan Kayseri'nin ünlü pastanesi Divan Pastanesi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı.

Sabaha karşı  gerçekleşen olayda pompalı tüfeğin kullanıldığı öğrenildi. Pastanenin camlarına ateş eden şahıs olayın ardından çevreden uzaklaştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Daha önce de kurşunlanmıştı!

Divan Pastaneleri daha önce de kurşunların hedefi olmuştu. Kılıçaslan Mahallesi Sivas Caddesi üzerinde bulunan bir kafede meydana gelen olayda kafe sahibi olduğu öğrenilen, Divan Pastanelerinin sahibi H.A.S’ın abisinin oğlu olduğu bilinen M.S., silahlı saldırıya uğramıştı.