Kayseri o teyzeyi konuşuyor

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile karşılaşan teyzenin 53 saniye süren diyaloğu haftaya damgasını vurdu. Neler konuşuldu? Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun, Kayseri Haber detayında...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri o teyzeyi konuşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, vatandaşla uyumu, takdire şayan…

Kayseri o teyzeyi konuşuyor

Vali Çiçek, şehrin her türlü sorunu ile yakından ilgileniyor. Spordan, sanata, turizmden güncel olan her organizasyonda yer alan Vali Çiçek’in, sevgisi gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. 

Kayseri o teyzeyi konuşuyor

Afyonkarahisar’dan Kayseri’ye geldiği günden bu yana vatandaş ile iç içe olan ve günün yaklaşık 17 saatini çalışarak geçiren Vali Çiçek, 4 Temmuz’da Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile Kuşçu Mahallesi’nden dönüşte bir teyze ile karşılaştı. Teyze, Vali Çiçek’e el kaldırdı. Vali Çiçek ve Başkan Çolakbayrakdar da teyzenin bu isteğini geri çevirmedi. 
Teyze, köylerinden geçenlerin Vali ve Belediye Başkanı olduğunu bilmemesine rağmen, törelerimiz gereği Türk Milletinin ne kadar misafirperver, ne kadar yardımsever olduğunu bir kez daha gösterdi. 

Kayseri o teyzeyi konuşuyor

Görüşme 53 saniye sürdü, ama bu sıcak hasbihal halen konuşuluyor. Vali Çiçek ve Başkan Çolakbayrakdar’ın samimiyeti, teyzenin de hoş sohbeti yürekleri ısıttı. Vali Çiçek, teyzeye, ‘İyi misin annem’ dedi. Teyze de aynı samimiyetle ‘İyiyim kuzum’ yanıtını verdi. 
Vali Çiçek, hem kendisini, hem de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı tanıttı. 
Teyze, ‘Buyurun ayranımı için’ dedi, Vali Çiçek de, ‘Allah razı olsun, alacağımız olsun” yanıtını verdi. Teyze, Vali Çiçek’i ve Başkan Çolakbayrakdar’ı bırakmayarak, ısrarla Kayseri şivesiyle ‘Icıcık bakale, poşette bir şeyler var. Kiraz vereyim de yiyin’ diyerek, koşuşturdu, poşetteki kirazları ikram etti. Vali Çiçek de, bu ikramın ardından ‘Anne, sen ne iyisin, Allah razı olsun’ dedi ve toplamda 53 saniyelik sohbet sona erdi. 

Kayseri o teyzeyi konuşuyor

Vali Çiçek’in ve teyzenin karşılaşması ve aralarında geçen hoş sohbet, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Toplamda 1 dakika bile olsa gerçekleşen bu karşılaşma gösterdi ki, yüreği güzel insanlar sevgiyi, saygıyı ve samimiyeti göstererek, herkese örnek oldu.