Kayseri'nin o ilçesine 'Halk Kasabı' açıldı!

Kayseri'nin o ilçesinde belediye tarafından vatandaşlara ucuz et ulaştırmak adına 'Halk Kasabı' açıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'nin o ilçesine 'Halk Kasabı' açıldı!

31 Mart yerel seçimler öncesi Felahiye Belediye Başkan Adayı Şeref Güleser ilçeye Halk Kasabı açmayı vaat etmişti. Güleser seçim vaadini yerine getirerek ilçeye ‘Halk Kasabı’ açtı. Başkan Güleser’in verdiği sözü yerine getirmesi Kayserililerin takdirini topladı.

Kayseri'nin o ilçesine 'Halk Kasabı' açıldı!

Geçtiğimiz aylarda pek çok kez zam gelen kırmızı et fiyatları vatandaşların tepkisine neden olmuştu. Et ve Süt Kurumu, kesim fiyatlarını durdurmak için ithalata devam ederken, iç piyasada kesim fiyatları da yükselmeye devam ediyor. Vatandaşa ulaşırken de afaki rakamlarla satışı yapılan et fiyatları tüm Türkiye’de tepkileri çekmişti. Son günlerde kırmızı et fiyatlarında belirgin bir düşüş yaşanıyor ancak uzmanlar düşüşün geçici olduğunu bir süre sonra et fiyatlarında yükselişin yine devam edeceğini belirtiyor. 

Konuyla ilgili şikayetleri dile getiren ve 31 Mart yerel seçimler öncesi başkan olduğu taktirde ilçeye ‘Halk Kasabı’ açacağını duyuran Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser sözünü tuttu.

Başkan Güleser sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, ‘Verilen sözler asla lafta kalmayacak. Kalmadı da! Halk kasabımız Felahiye ilçemize ve mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun. Sen her şeyin en iyisine layıksın Felahiye’ ifadelerine yer verdi.

Kayseri'nin o ilçesine 'Halk Kasabı' açıldı!