Kayseri'nin gururu oldu - Başarıdan başarıya koşuyor

Kayserispor'un efsane ismi Metin İlhan, Karabük İdman Yurdu'nda teknik direktör olarak başarıdan başarıya koşuyor. Göreve gelir gelmez, takıma disiplin ve başarı getiren İlhan'ın yönetiminde 21 puanla 9. sıraya kadar yükselen Karabük İdman Yurdu, bu hafta 3. Liglerin tek yenilmeyen takımı Aliağaspor engelini de kayıpsız aşmanın hesaplarını yapıyor. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayseri'nin gururu oldu - Başarıdan başarıya koşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin yetiştirdiği ünlü teknik direktör Metin İlhan, Karabük İdman Yurdu'nda inanılmaz bir çıkış yakaladı. 

Kayserispor'un efsane futbolcularından İlhan, Kayseri'nin gururu olmaya devam ediyor. İlhan, geçmişte Yücel İldiz ile birlikte Karabükspor'da teknik heyette bulunmuş ve büyük başarılara imza atmıştı. İlhan, şimdi de Karabük İdman Yurdu'nu çalıştırıyor. Zor durumda olan takımın başına geçerek önemli bir misyon üstlenen İlhan, ekibiyle birlikte rakiplerini korkulu rüyası oldu.

İlhan, takımın başına ilk geçtiği hafta Talasgücü Belediyespor'a mağlup olsa da, ardından büyük bir çıkış yakaladı. Dürüst kişiliği ve kararlı yapısıyla takıma disiplin getiren İlhan, Karabük İdman Yurdu'nu düşme potasından uzaklaştırdı ve hızlı bir şekilde zirveye taşıyor. İlhan'ın geldiği 10. hafta itibariyle, ligin son sırasından 6 basamak yukarı çıkan Karabük İdman Yurdu, Metin İlhan ve teknik heyetin büyük özverisiyle 21 puanla 9'uncu basamakta yer alıyor. Karabük temsilcisi son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. 

Kayseri'nin gururu oldu - Başarıdan başarıya koşuyor

Kayseri'yi başarıyla temsil eden Metin İlhan yönetimindeki Kırmızı-Mavili takım, 19. Hafta maçında deplasmanda 3. Liglerin yenilmeyen tek takımı Aliağaspor’un konuğu olacak. Karşılaşma 10 Şubat Cumartesi günü Aliağa Atütürk Stadı'nda saat 14:00'te başlayacak. Karşılaşmada Emre Küçük düdük çalacak. Karabük İdman Yurdu, ligin ilk yarısında Aliağaspor'a 4-0 mağlup olmuştu.