Kayseri'nin en gözde mekanlarından biri oldu – Kayseri Gezilecek Yerler

Kayseri'nin saklı cenneti Soğanlı, her geçen gün artan ilgiyle turizme büyük katkı sağlıyor. Sıcak hava balonları, büyüleyici manzaralar ve zengin tarihiyle turizmin yeni gözdesi Soğanlı, Vali Gökmen Çiçek liderliğinde ününe ün kattı. Kayseri'de gezilecek yerler arasında ününe ün katan Soğanlı haberi için İşte detaylar.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'nin en gözde mekanlarından biri oldu – Kayseri Gezilecek Yerler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin eşsiz doğal güzellikleriyle dolu Soğanlı Vadisi, Vali Gökmen Çiçek'in önderliğinde ününe ün kattı. Turizm atılımlarıyla dikkat çeken Soğanlı’da görsel şölenler devam ediyor. Tarihi ve eşsiz manzaralarıyla yükselen sıcak hava balonları, hem binenleri hem de izleyenleri adeta büyülüyor. Soğanlı yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. 
Kapadokya’nın kapısı olarak da bilinen turistlerin gözde duraklarından biri haline gelen Soğanlı, yemyeşil vadisi ve tarih kokan atmosferiyle dikkat çekiyor. Yükselen balonlar, masmavi gökyüzünde adeta huzurla dans ediyor. 
Vali Gökmen Çiçek, Soğanlı'nın turizm potansiyelini artırmak için başlattığı atak, hız kesmeden devam ediyor. Yapılan tanıtım ve çalışmalar sayesinde bölge, her geçen gün daha fazla turist çekiyor.
Kayseri'nin bu eski yerleşimi, Kapadokya'nın kardeş yerinin vadisi olarak da anılmaya başlandı. Sıcak hava balonlarıyla ünlenen Kapadokya'dan ilham alan bu turizm hareketi, bölgeye yeni bir soluk getirdi. 
Kayseri Valiliği tarafından yapılan bu girişim, yerel halkın ekonomisine de  önemli katkı sağlıyor. Turizminin can damarlarını oluşturan Soğanlı sizi bekliyor. Huzurlu bir kaçamak yapmak istiyorsanız hafta sonu başka bir yere plan yapmayın.