Kayseri'nin Birincisi Belli Oldu!

İç Anadolu'nun ve Kayseri'nin en sevdiği dizi seçilen İnci Taneleri, dün akşam Kayserili sevenleriyle buluştu. Yılmaz Erdoğan'ın hem yazdığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dün akşam yine Kayserilileri ekran başına kilitledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kayseri'nin Birincisi Belli Oldu!

Kayseri’de en çok izlenen dizi’de, Yılmaz Erdoğan’ın kızı Nehir’in kardeşi Cihan ile kavuştuğu anlar seyircileri gözyaşlarına boğarken, final sahnesinde Azem ve kızı Nehir’in yıllar sonra aynı mekânda denk gelmesi dizinin yeni bölümünde yaşanacaklara dair merakı iyice artırdı.

Kayseri'nin Birincisi Belli Oldu!

Dilber’den Stratejik Hamle

İnci Taneleri’nin yayınlanan yeni bölümünde, Zahir (Mustafa Yıldıran) tahliye olduktan sonra Dilber’in gönlünü almaya karar verdi ve işe otele yerleşmekle başladı. Dilber’e karşı alışılmışın dışında sevgi dolu yaklaşmaya karar veren Zahir, Dilber’in odasına boncuktan yapılmış bir kuş bıraktı. Hediyenin Azem’den geldiğini zanneden Dilber, otel lobisinde Zahir’i görünce şoke oldu. Zahir’in iyimser davranışlarına kayıtsız kalmayan Dilber iyi davranmaya başladı. Tüm bu yaşananlara anlam veremeyen Yıldız’a, Zahir için yeni bir taktik uyguladığını ise yine Dilber anlattı.

Kayseri'nin Birincisi Belli Oldu!

Kayseri Ekrana Kilitlendi

Kayserililerin ekran başından ayrılmasına izin vermeyen dizide, Nehir’in Azem ile aynı restoranda bulunduğu o anlarda nefesler tutuldu. Babası Azem’i karşısında gören Nehir hızlı bir şekilde mekândan uzaklaşırken; Azem’in Piraye ve Ayça sayesinde Nehir’e ulaşıp ulaşamayacağı ise dizinin yeni bölümünde belli olacağı için seyirciler yeni bölümü heyecanla beklemeye başladı. 

Kayseri'nin Birincisi Belli Oldu!

Tüm Kategorilerde 1’inci

Yayınlandığı günlerde birinciliği elden bırakmayan İnci Taneleri, 15’inci bölümü yine yoğun ilgi ile izlendi. Duygusal sahneleri ile dikkat çeken bölüm üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerin zirvesine oturdu. Çarpıcı diyalogları ve dram sahneleri ile ekrana gelen bölüm reytinglerin yanı sıra; sosyal medyada da TT listelerinde yer aldı.

BKM imzalı dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.