Kayseri'nin 52 yıllık firması HES Kablo'ya yeni tabela: Yıllar sonra büyük değişim!

Kayseri'nin 52 yıllık köklü firması HES Kablo'nun satışının ardından Nakkaş Holding logolu yeni tabelası asıldı.

Kayseri’de 1974’ten bu yana hizmet veren köklü firmalarından Erciyes Anadolu Holding bünyesindeki HES Kablo geçtiğimiz aylarda satılmıştı. Kamuoyunda geniş yankı uyandıran satışın ardından bugün itibariyle HES Kablo’da tabela değişikliğine gidildi.

16,6 milyar TL’ye Nakkaş Holding satın aldı!

HES Kablo, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından düzenlenen ihale sonucunda 18,6 milyar TL bedelle Nakkaş Holding'e satıldı. Hacılar TV'de yer alan habere göre, şirketin devrinin tamamlanmasıyla birlikte kurumsal kimlik entegrasyonu başladı ve tesisin tabelalarında holding bünyesine geçişi yansıtan değişiklikler yapılıyor.

Kayseri'nin 52 yıllık firması HES Kablo'ya yeni tabela: Yıllar sonra büyük değişim!

HES Kablo’nun tabelası değişti!

HES Kablo’nun önceki tabelası yerine bugün itibariyle Nakkaş Holding tabelası asıldı. 1974 yılında enerji kabloları üretmek amacıyla kurulan HES Kablo, çok hızlı bir gelişme kaydederek geçen zaman içerisinde; bakır haberleşme kablosu, fiber optik kablo, enerji kablosu, alüminyum iletken, emaye bobin teli, solar kablo ve zayıf akım kablolarının üretimini de yaparak kablo ve iletken sektörünün tamamına hitap eden geniş bir ürün yelpazesine sahip olmuştur.