Kayseri'nin 2. MazakaLand'ı 20 güne açılıyor!

Kayseri'de bulunan eğlence merkezi MazakaLand yaz aylarında binlerce vatandaşı konuk ediyor. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde hazırlanan lunaparkı da MazakaLand işletecek. Heyecanla beklenen lunapark 20 gün sonra açılacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Kayseri'nin 2. MazakaLand'ı 20 güne açılıyor!

Kayseri'de yazın binlerce vatandaşı ve özellikle de gurbetçileri ağırlayan Mazakaland, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ne de bir lunapark kazandırdı. Yaklaşık 20 gün sonra açılacağı öğrenilen lunaparkta 6 eğlence aracı ile birlikte paintball sahası da bulunuyor.

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi özelliğini taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi açıldığı günden bu yana yüzlerce Kayseriliyi ağırlıyor. Mazakaland ise buradaki kalabalığı ve yaz aylarını fırsat bilerek ihale ile aldığı alanda 2.Mazakaland'ı işletecek.

Şehrin merkezi konumlarından bir yerde olan millet bahçesi içerisindeki çalışmalar devam ederken, Türkiye'nin en büyük biyolojik göleti özelliğine sahip olan ve adeta görsel şölen sunan alan içerisindeki gölet, sanat galerisi, aktivite, piknik, bisiklet, yürüyüş alanları ve MazakaLand ile yazın birçok vatandaşın uğrak noktası olacak gibi görünüyor.

Kayseri'nin 2. MazakaLand'ı 20 güne açılıyor!

Millet Bahçesi Mazakaland bilet fiyatları!

Mazakaland'ın işleteceği eğlence alanında 6 eğlence ünitesi ve bir paintball sahası bulunuyor. Alanda çarpışan araba, atlı karınca ve hızlı tren dikkat çekiyor. Aletler hazır durumda ancak son olarak çevre çalışmalarının tamamlanması bekleniyor.

Çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla 20 gün sonra lunapark açılacak. Bilet fiyatları ise gişede kart şeklinde tek binişlik olacak. Eğlence araçlarının fiyatı ise 80-100 TL arasında değişkenlik göstereceği öğrenildi.

Kayseri'nin 2. MazakaLand'ı 20 güne açılıyor!Kayseri'nin 2. MazakaLand'ı 20 güne açılıyor!Kayseri'nin 2. MazakaLand'ı 20 güne açılıyor!Kayseri'nin 2. MazakaLand'ı 20 güne açılıyor!