Kayseri namaz vakitleri (27 Mart)

Kayseri'de namaz vakitleri nasıl olacak? Sabah, öğle, akşam ve yatsı ezanı kaçta okuyacak? Kayserili iftarını saat kaçta açacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri namaz vakitleri (27 Mart)

Kayserili vatandaşlar namaz vakitlerini, iftar ezanının kaçta okunacağını sıkça internet üzerinden araştırıyor. Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak gününze ışık tutacak ayet hadis ve dualarla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan edindiğimiz namaz saatlerini sizler için derledik.

Günün Ayeti

Sabah akşam Rabbinin ismini an.

Günün Hadisi

Ebû Hüreyre’den (ra) nakledildiğine göre, Resûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: Mümin, yeşil ekine benzer. Rüzgârla eğilir (fakat yıkılmaz). Rüzgâr sakinleştiğinde yine doğrulur. İşte mümin de böyledir; o da bela ve musibetler sebebiyle eğilir (fakat yıkılmaz). Kâfir ise sert ve dimdik selvi ağacına benzer ki Allah onu dilediği zaman (bir defada) söküp devirir.

(B7466 Buhârî, Tevhîd, 31)

Günün Duası

Ebû Hüreyre’den (ra) nakledildiğine göre, Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurmuştur: Bir kadınla dört şeyden dolayı evlenilir: Malı, soyu, güzelliği ve dini için. Sen dindar olanını seç. (Aksi hâlde) fakru zarurete duçar olursun!

Kayseri namaz vakitleri

İmsak: 05.00

Güneş : 06:23

Öğle : 12:48

İkindi : 16:17

Akşam : 19:03

Yatsı : 20:21