Kayseri konsere doyacak-Bakın kimler geliyor?

Kayseri'de yaz ayları coşkusu bitmiyor. Kayserililer sıcak havadan, iş stresinden uzaklaşmak için düzenlenen etkinliklere akın akın gidiyor. Kayseri'de konserler hız kesmeden devam ediyor. Peki, Kayseri'ye hangi ünlüler geliyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberlerinde…

Kayseri konsere doyacak-Bakın kimler geliyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de yaz ayları coşkusu bitmiyor. Kayserililer sıcak havadan işin stresinden uzaklaşmak için düzenlenen etkinliklere akın akın gidiyor. Kayseri’de konserler hız kesmeden devam ediyor. Peki, Kayseri’ye hangi ünlüler geliyor.

Geleneksel Hacılar Birlik ve Beraberlik Etkinlikleri

Geleneksel Hacılar Birlik ve Beraberlik Etkinlikleri başlıyor. Hacılar'da 3 gün sürecek konser ve etkinlikler vatandaşla buluşacak. 17 Ağustos'ta başlayacak konser serisi 18 ve 19 Ağustos'ta da devam edecek.  Sahnede hangi ünlüler yer alacak? Konserde 17 Ağustos'ta Urfa Ahengi Müzik Topluluğu, 18 Ağustos'ta Ahmet Şafak, 19 Ağustos'ta ise İsmail Altunsaray sahne alacak. Hacılar Belediyesi ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan resmi sosyal medya hesaplarından yaklaşan konsere ilişkin paylaşım yaptı. Konseri heyecanla beklediklerini ifade eden Özdoğan, "Konserler, ikramlar, aktivitelerle dolu programımıza davetlisiniz." dedi.

Kayseri konsere doyacak-Bakın kimler geliyor?

Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenlikleri

Tomarza Belediyesi tarafından düzenlenen 29’uncu Ulusal, 19’uncu Uluslararası Dadaloğlu Geleneksel Kültür ve Sanat Şenlikleri 19 Ağustos’ta başlıyor. 19 Ağustos'ta 18.00-21.00 saatleri arasında Gizem Ergül, Aşık Gulfani, Halil Daylak, Tugay Kocakaya, 20 Ağustos saat 14.00’da ise Ahmet Şafak sevenleriyle buluşacak. Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin: "Şenliğimize yerel sanatçılarımız ile Ahmet ŞAFAK katılacaktır."

Kayseri konsere doyacak-Bakın kimler geliyor?

Fanta Fest

Türkiye´nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, bu yıl 31 Ağustos Perşembe günü Türkiye´nin sevilen sanatçıları Edis, Ceza ve Güneş ile beraber bu yılda katılımcılarına müzik, eğlence ve birbirinden keyifli aktivitelerle dolu bir festival yaşatacak.

Kayseri konsere doyacak-Bakın kimler geliyor?Kayseri Açık Hava Konserleri

Kayseri Açık Hava Konserleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda ücretsiz konser düzenlenecek. Türkiye'nin sevdiği çok ünlü isimler de bu konserde olacak. Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda tüm Kayserililere açık olarak düzenlenecek olan Kayseri Açık Hava Konserleri’ne iki ünlü isim gelecek. Bunlardan biri ünlü şarkıcı Sefo, diğeri ise Yener Çevik.  Açık Hava Konserleri 18 Ağustos Cuma günü saat 19.00-23.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Kayseri konsere doyacak-Bakın kimler geliyor?