Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün Taziye Mesajı

Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk 11 Ocak tarihinde şehitlik mertebesine ulaşan Asb.Kd.Çvş. Bahadır Canbulat ve P. Uzm. Çvş. Samet Aslan'ın ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi. Detaylar haberimizde…

Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün Taziye Mesajı

Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk 11 Ocak tarihinde şehitlik mertebesine ulaşan askerlerin ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Milli Savunma Bakanlığı şehit olan Asb.Kd.Çvş. Bahadır Canbulat ve P. Uzm. Çvş. Samet Aslan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MSB tarafından yapılan açıklamada; Denizkurdu Tatbikatı kapsamında 11 Ocak 2024 tarihinde mayın temizleme eğitimi icra eden TCG Edremit’te görevli Mayın Harbi Dalgıcı Asb.Kd.Çvş. Bahadır Canbulat dalış eğitimi esnasında rahatsızlanmış, dalış doktoru tarafından ilk müdahalesi gemide yapılmıştır. Müteakiben personel ivedilikle hastaneye kaldırılmıştır. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

MSB; ‘Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Ocak 2024 tarihinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde P. Uzm. Çvş. Samet Aslan şehit olmuş bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşımız derhâl hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.’ dedi.

Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünün X isimli resmi sosyal medya platformu üzerinden taziye mesajını duyurdu.

Karabörk; ‘11 Ocak 2024 tarihinde Asb. Kd. Çvş. Bahadır Canbulat ve P. Uzm Çvş. Samet Aslan şehit olmuştur. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim.’ dedi.