Kayseri Hazırlanıyor!

Kayseri, yerel seçimleri çalışmaları için kente gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine hazırlanıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri Hazırlanıyor!

AK Parti İl Teşkilatı, yerel seçim çalışmaları için Kayseri’ye gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kent meydanını hazırlıyor.

Kayseri Hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Mart Perşembe günü Kayseri’ye gelerek, bazı açılış ve temel atma törenine katılacak ayrıca Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitap edecek. AK Parti İl teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingi için bir araya gelerek, programla ilgili görüşlerde bulunmuştu. AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen törene Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahit Cıngı, Bayar Özsoy, İl Başkanı Fatih Üzüm, SKM Başkanı Abdülkerim Yalçın, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Kayseri Hazırlanıyor!

21 Mart Perşembe günü Kayseri’de gerçekleşecek miting için güvenlik önlemleri alınmaya başlandı. Polisler Cumhuriyet Meydanı çevresinde barikatlarını kurmaya başladı. Ayrıca mitingin gerçekleşeceği Atatürk büstü önünde de kaldırım çalışmaları düzenlendi.

Kayseri Hazırlanıyor!

21 Mart Perşembe günü Kayseri’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için AK Parti İl Teşkilatı, Cumhuriyet Meydanını bayraklarla donattı. Cumhuriyet Meydanı’na ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan Geliyor’ bayrakları asıldı.

Kayseri Hazırlanıyor!